Transport Hosike Oy tarjoaa myös pikakuljetukset Eurooppaan

Transport Hosike Oy on vuonna 1997 perustettu tavaraliikenteeseen erikoistunut kuljetusyritys, joka toimii toisessa sukupolvessa jatkaen vuonna 1982 aloitettua kuljetustoimintaa. Tarjoamme kuljetuspalveluita kotimaassa ja lisäksi hoidamme pikakuljetuksia Eurooppaan.

Yritys on kasvanut vastaamaan 2000-luvun kovan kasvun aikana menestyneiden asiakkaiden kuljetustarpeita. Kotimaan liikenne kattaa koko Suomen alueen. Lsiäksi kuljetusliikkeemme liikennöintialue ulottuu Norjan Hammerfestistä Espanjan Malagaan sekä Joensuusta Italian Barille saakka. 

Yrityksellämme on vankka kokemus sekä kotimaan- että ulkomaanliikenteestä. Suurin osa yrityksemme liikennöinnistä muodostuu tällä hetkellä pika- ja aikataulutetuista kuljetuksista. Luotettavat pikakuljetukset Eurooppaan ovat yrityksemme vahvuus.

Transport Hosike Oy:n toimenkuvaan kuuluu myös kuivureiden ja siilojen sekä kuljettimien asennus (MEPU -tuotteet) niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tällä hetkellä liikennöimme 20 ajoneuvon voimin. Kuljettajamme ovat erittäin ammattitaitoisia ja motivoituneita kuljetusalan huippuosaajia.

Ota yhteyttä.